Jouluaaton tunnelmia

Saimme valkean jouluaaton tänäkin vuonna, ulkona on niin kaunista ja valoisaa. Lunta ei ollut kuitenkaan tarpeeksi, että olisimme päässet tapaninpäivän ajelulle, niinkuin viime jouluna. Muutoin joulu täyttänyt odotukset, yhdessä oloa hyvää ruokaa, ulkoilua ja paketista paljastui toivomani villasukat sekä pieni kukkaro. Lepo onkin tullut tarpeeseen, kun tauti ei taida helpottaa.  Levon merkeissä siis jatketaan ja kevyttä ulkoilua aurinkoisessa pakkassäässä.

jouluaatto20153

jouluaatto2015

jouluaatto20157jouluaatto20156jouluaatto20158jouluaatto20155jouluaatto20154joulu2015Olohuone näyttää kovin jouluiselta ja lahjat lojuu lattioilla. Näillä mennään vielä tovi, sitten saa runsas sisustus väistyä. Kevennystä luvassa sisustuksen ja ruokavalion suhteen.

Aurinkoista pyhää!