Kimppu

kimppu14

Lupasin esitellä kimpun, joka tuo särön meidän seesteiseen ja kevennettyyn sisustukseen. Jouluksi ostetuista kukista skimmia, arabiantähdikki ja eucalyptuksen oksat olivat edelleen loistossaan. Näitä hyödyntäen päätin tehdä rennon kimpun, jollaisia näkee usein ruotsalaisissa blogeissa. Kimppuun ostin täydennykseksi nipun tulppaaneja, valkeaa ja vaaleanpunaista. Lisäksi ostin muutaman valkoisen freesian ja pinkin leinikin. Minusta tällainen kimppu on todella tehokas piristysruiske sisustukseen ja rentoasettelu sopii muutenkin rentoon tyyliimme. Maljakon pieni suu ahdistaa kimpun kasaan, joten toisenlainen maljakko sopisi tällaisille kimpuille paremmin. Asia häiritsi iteäni, joten tyhjensin säilytyspurnukan kukkakimppua varten, huomattavasti parempi kaveri kimpulle.

kimppu kimppu2 kimppu4 kimppu5 kimppu6 kimppu9Pirteiden kukkakuvien myötä toivotan iloa uuteen viikkoon!