Pikkaisen kevättä

 

Paukkupakkaset ovat vihdinkin hellittäneet ja saimme lisää lunta. Miellyttävä ilma houkuttelee ulkoilemaan ja erilaisten talvilajien pariin. Nautitaan siis talvesta, llumesta ja ulkoilusta. Sisätilat ovatkin saaneet jatkaa joulun jälkeisellä selkeällä tyylillä. Selkeä tyyli tuntuu tähän vuodenaikaan sopivalta ja sillä mennään vielä tovi eteenpäin. Eletään hetkessä, mutta hiukan myös suunnitellen tulevaa koska onhan suunnittelu niin kivaa. keväänmateriaaleja4

Tein kollaasin kotimme materiaaleista, kevään tekstiilien kera. Pähkinää, vaaleaa tammea, pehmeän harmaata, elefentteja ja kukkaa. Elefantit pääsevät kevään myötä esille tyynyn muodossa ja myöskin rahissa ( joka on vihdoinkin valmis). Kukat näyttelevät suurta roolia kodissamme, leikkokukkana ja keväällä myöskin tyynyissä. Kuvan kankaasta tulee tyynyjä, kangas on Morris & Co Pimpernel. Kankaan tilasin Sisustuksen Koodista, jossa “asiointi” onnistuu välimatkasta huolimatta. Minusta on niin mukava, että saa asioida ihmisten kanssa, jotka ovat alan ammattilaisia. Kiitos Anne ja Maija!