Talvi parhaimmillaan

puullalämpöä2

Talvi on nyt parhaimmillaan, ainakin minun mielestä. Lempeässä pakkassäässä on ihana ulkoilla ja valoisa aikakin jatkuu pidempään. Niin ja mitäs se haittaa vaikkei ehdi valosan aikaan ulkoilla. Nykyään on myynnissä erityisen hyviä otsavalaisimia. Tänäänkin hiihdeltiin ystävän ja lasten kanssa ostavalaisinten valaisemilla laduilla. Ääntäkin meistä lähtee sen verran, ettei tarvitse susia pelätä (ehkäpä toisinpäin).puullalämpöä8puullalämpöä6puullalämpöä7puullalämpöä4puullalämpöä9puullalämpöä1

Ulkoilun jälkeen on ihana tulla lämpimään ja nautiskella kupponen kuuma teetä. Jykevä sivupöytämme  toimiikin kivana laskutilana teekupille ja muulle tarpeelliselle pikku sälälle. Minusta se tuo kivaa lämpöä ja kodikkuutta olohuoneeseen. Puisen pöydän lisäksi tärkeässä roolissa ovat myös tekstiilit, leikkokukat ja viherkasvit. Kohtahan valoa alkaakin olla sen verran, että voisi kukille vaihtaa mullat. Ison traakkipuumme kanssa taidan tyytyä piltamultien vaihtoon vai löytyisiköhän vielä isompi ruukkua ja vapaaehtoisia ruukunvaihtajia( : puullalämpöä