Konjakilla lämpöä

 

Viikonlopun aikana ei ole ehtinyt sisustelemaan ja kamerakin on saanut levätä, sillä koneelta löytyi alkuviikolla otettuja kuvia. Täällä on nautittu lauantain kauniista talvipäivästä, hikoillen ja maisemia ihastellen. Tänään hikoiltiin vuorostaan sisätiloissa salibandyn parissa. Poimittiin joukkueen kanssa pisteet Kohtiolahdelta ja näin nousimme sarjakärkeen. Paljon liikkumista, mutta myöskin lepoa ja kauniiden sisustuskuvien ihastelua.konjakillalämpöä22konjakillalämpöä konjakillalämpöä2 konjakillalämpöä3 konjakillalämpöä4 konjakillalämpöä5 konjakillalämpöä8 konjakillalämpöä10

Yleensä levittäydyn lehtieni sekä tyynyjen ja torkkupeiton kanssa olohuoneemme matolle. Tyynyjen seassa on ollut jo jonkin aikaa Ihastelemani lattiatyyny. Tyyny löytyi Furninovan mallistosta ja nahkakin on heidän oman malliston materiaali. Konjakin värinen nahka on aniliininahkaa, joka on erittäin miellyttävän tuntuinen ja lämpöinen. Nahkaan tulee helposti jälkiä, mutta itse tykkään nahkasta, jossa näkyy elämä ja ajan tuoma patina. Kuvissa näkyy myös toinen lempityynyni. Se on tuo nojatuolissa majaileva tummansininen samettityyny, joka on säilyttänyt värinsä lukuisista pesuista huolimatta (näitä on jälleen saatavana Linumilla).

Hymyssä suin kohti uutta viikkoa. Toivotaan aurinkoisia talvipäiviä myös ensi viikon lomalaisille.

konjakillalämpöä9