Paluu arkeen

 

paluuarkeen11Loman häntäpää sujui aktiviteettien parissa ja mökkeillen. Vauhdikkaasta lomasta huolimatta ehdin tutustua uuteen Asun lehteen. Lehdessä esiteltiin eri valmistajien daybed malleja, joissa oli myös oma suosikkini. Kyseinen daybed löytyy Ferm Livingin mallistosta. Kyseisestä mallia mietin meidän takkahuoneeseen, mutta päädyin toisenlaiseen kalusteeseen. Kevyellä linjalla mennään, mutta kyseessä on huomattavasti edullisempi ratkaisu. paluuarkeen10 paluuarkeen7paluuarkeen3paluuarkeen8 paluuarkeen9

Meillä mökillä daybed on osoittanut erittäin toimivaksi ratkaisuksi pieneen tilaan. Selkänojaton huonekalu ei peitä näkymiä eikä tee olemuksesta liian raskasta. Lehtikuusesta tehdyn rungon päällä on meidän sohvan vanhat tyynyt. Tyynyt saivat ylleen uuden asusteen Lauritzonin kankaasta. Dayded on sijoitettu aitiopaikalle näkymiensä puolesta. Kauniit maisemat järvelle ja myöskin takan suuntaan. Kätevä huonekalu muokkautuu löhöilyyn ja toimii myös vuoteena (kuopukselle). Ei laisinkaan hullumpi vaihtoehto perinteiselle sohvalle.

paluuarkeen