Liian levoton

levoton2

Värit ja kuosit piristävät kodin sisustusta ja näin kevään tullen kukkakuosit tuntuvat oikein kivalta. Itse rohkenisin käyttää Morrisin kukkakuoseja isonakin pintana, vaikkapa tapetoimalla makuuhuoneen päätyseinän. Miehen mielestä kuosi on liian levoton tyynyinäkin. Itse kuitenkin pidän kovasti tuosta Morrisin Pimpernel kankaasta, jonka tilasin Sisustuksen koodista. Kankaasta sain useamman tyynyn, joista osa on päätynyt uuteen kotiin lahjan muodossa. Omaan käyttöön jääneet tyynyt piristävät olohuoneen ja makuuhuoneen ilmettä. Makuuhuoneeseen klassikkokuosi tuo kivan ripauksen vanhaa ja sopiikin kivasti tuolilöytäni kaveriksi.levoton3 levoton5 levoton7 levoton8 levoton9Tuoli ja tyynyt tuovat huoneeseen pienen väriruiskeen. Muutoin huone on kovin seesteinen ja huoneen tunnelman kruunaa valaistus. Kuvissa näkyvä Vitan höyhenvalaisimen valo on kovin pehmeä ja se tuo myös ulkonäöllään pehmeyttä huoneeseen. Koskaan ei varmaan voi hehkuttaa liikaa noita Louis Poulsenin  ihastuttavia valaisimia. Syksyllä siirsin takkahuoneesta PH 2/1 valaisimen meidän makuuhuoneeseen. Siellä se toimii erityisen hyvin, valo tuo sinne ihastuttavan lempeän tunnelman ja valoteho on riittävä myös lukemiseen.

Oikein hyvää viikonlopun jatkoa!