Villaa, juuttia, pellavaa..

villaajuuttiapellavaa2

Olohuoneessa ei iloitella väreillä, mutta erilaisia materiaaleja löytyy senkin edestä. Tilaan mahtuu puuta, marmoria, lasia, metallia ja kirjava joukko erilaisia sisustustekstiilejä. Erilaiset materiaalit tekevät tilasta mielenkiintoisen kokonaisuuden, joka säilyy niukan väriskaalan ansiosta rauhallisena. Lapsi- ja koiraperheessä tällainen rauhallinen sisustus antaa hyvän taustan arjelle. Kuvissa kovin seesteistä ja sohvatyynytkin somasti aseteltuna. Oikeassa arjessa ne eivät todellakaan ole kauniissa rivissä selkänojaa vasten. Eikä näin pidäkkään olla, sillä koti on elämistä varten. Sillä ajatuksella teen valinnat kotini materiaalien ja erityisesti sisustustekstiilien suhteen. Matto on ollut lapsi- ja koiraperheen unelma ja sisustustyynyissäkin on löytynyt oma suosikkimerkki. Linum on osoittautunut hyväksi tuotemerkiksi moneen kertaan ja siksi merkin tyynynpäällisiä löytyy sohvaltamme tälläkin hetkellä.villaajuuttiapellavaa3 villaajuuttiapellavaa5

Päällimmäisenä mainittakoon pestävyys ja kestävyys, kaksi asiaa joihin sijoitan mielelläni. Näiden lisäksi tuotteet miellyttävät silmääni ja ovat ajattomia hankintoja. Tällä hetkellä meidän tyynykokoelmasta löytyy pellavaa, juuttia, samettia ja villaa. Linumin tyynyjen kaverina on Hayn ihastuttava puuvillainen torkkupeitto ja Artekin seepra-tyyny, joka on villaa. Tällä kokoonpanolla on hyvä ottaa syksyn pimenevät illat vastaan.

villaajuuttiapellavaa4