Materiaalivalinnat toimistotilaan

14.10.2016 Sisustus 0 kommenttia

 

Pienellä budjetilla- postauksessa kerroin toimiston päivityksestä. Tässä vielä lista materiaali valinnoista.

Seinät: Teknos Biora balance T1341 (lattia ja katto ennallaan) Listat: Teknos Futura tartuntapohjamaali, Futura aqua 20 kalustemaali (musta), Lundia hyllyt: Teknos Futura tartuntapohjamaali, Futura aqua 20 kalustemaali T1341, Pöytä: Hay Loop Stand pukkijalat ja havuvaneri (Osmo color: hiili) Hyllyt: House Doctor Apart hyllynkannatin, hyllylevy havuvaneri (Osmo color: hiili) Ruukut: Ikea Mandel+ Teknos tartuntapohjamaali ja Fututra 20 kalustemaali T1341 Tuolit, peili ja verhot: tilassa (ja yrityksen muissa tiloissa) ennestään olleet

Innostuin kokoamaan samaisen toimiston ympärille tuotekollaasin pihistä- ja panostatyyliin. Molemmista tulisi kiva lopputulos, mutta omassa toteutuksessa päädyin käyttämään molemmissa kollaaseissa olevia tuotteita.

PIHISTÄ

pihista

PANOSTApanosta