Seinävaate ja helleborus

2.12.2016 Sisustus 1 kommentti

seinavaate6Marraskuussa kuvasin Marimekon tuotteita meidän olohuoneessa. Stailausta ja kuvaamista varten riisuin olohuoneesta taulut, tauluhyllyn ja sisustusesineitä. Riisuttu ilme tuntui tähän vuodenaikaan ja muhkeisiin tekstiileihin passelilta. Tauluhyllyn tauluineen jätin odottamaan kevättä ja halusin talveksi hillitympää ratkaisua sohvan takana olevalle seinälle. Olen kauan ihastellut Hannelen pajan seinällä olevaa seinävaatteita, joita hän on valmistanut. Hannelen hyllyltä löytyi vielä ihailemallani värityksellä oleva seinävaate, jonka kiikutin kotiin ja sille tielle se sai jäädä. Hannele halusi antaa seinävaatteen minulle vuosien mittaan tehdystä yhteistyöstä niin blogin, kuin valokuvauksen merkeissä. Minusta on ihana saada kotiin läheisen ihmisen tekemää käsityötä. Hannelella on ollut suuri merkitys omaan oppimiseeni tekstiilien suhteen ja hän on myös rohkaissut minua yrittäjän ryhtymisessä.

seinavaate5 seinavaate8seinavaate10seinavaate2

Vihreän eri sävyt sopivat kivasti talviseen sisustukseen ja erityisesti joulunaikaan. Tällä hetkellä joulusta muistuttaa kaunis ja herkkä helleboruksen oksa Mama vaasissa ja jouluvalot ikkuna edessä olevalla tasolla. Viikonloppuna olisi tarkoitus lisätä joulutähdet isoon ikkunaan ja lähempänä joulua ajattelin lisätä jouluisen tyynynpäällisen sohvalle. Omaan silmään vihreä näyttää hyvältä olohuoneessa ja viikonlopun aikaan olisi tarkoitus kuvata vihreitä tekstiilejä makuuhuoneen sisustuksessa.

Oikein hyvää viikonloppua!seinavaate9