Lahjavinkki

17.12.2016 Sisustus 0 kommenttia

elaintyynyt9

Esittelin vihreää samettia- postauksessa joitakin Joensuun Verhotalon valikoimasta löytyviä tuotteita. Runsaan kangasvalikoiman lisäksi heiltä löytyy kattava valikoima mattoja ja sisustustekstiilejä. Valikoimaan ovat löytäneet myös koriste-esineet, jotka tällä hetkellä painottuvat jouluun liittyviin asioihin.  Yksi koriste-esine tuotemerkeistä on Svanefors, jonka mallistoon kuuluvat nuo viehättävät tammenterhot. Tammenterhot kuvasin suloisen orava tyynynpäällisen kanssa, joka on yksi Svaneforsin ihastuttavista eläin tyynynpäällisistä. Eläin tyynynpäälliset ovat ihastuttava lahjaidea, jota olen itsekin hyödyntänyt. Töyhtötiaiset pääsivät tämän vuotisen Blossa- glögin kanssa lahjapakettiin ja viemisiksi ystäväperheelle. Tyynynpäällinen on helppo tapa muistaa myös kauempanakin olevaa ystävää tai kummilasta. Tyynynpäällinen kulkee kätevästi pehmokuoressa ja Posti lupaa keskiviikkona 21.12.2016 lähteneet paketit jouluksi perille. elaintyynyt5 lahjavinkki

Aika on mennyt hurjan nopeasti, mutta onneksi on vielä viikko aikaa tehdä jouluisia hankintoja. Joensuun Verhotalon tarjontaa ajattelin hyödyntää opettajien muistamisten suhteen ja kyllähän tuollainen töyhtötiais tyynynpäällinen sopisi kivasti myös omalle sohvalle.

elaintyynyt3Yhteistyössä Joensuun Verhotalo