Kodin helmiä

23.1.2017 Yleinen 0 kommenttia

mustattuolit

Parhaita sisustukseen liittyviä asioita kotonamme ovat tuolit ja valaisimet. Näiden paikkaa vaihtamalla saa helposti piristettyä kodin ilmettä. Ennen joulua halusin olohuoneeseen rauhallisuutta ja vaihdoimme nojatuolien paikkoja. Tykkään olohuoneen tämän hetkisestä ilmeestä, joka on värimaailmaltaan aika lähellä talvista luontoa. Mustat tuolit taas tuovat kivasti särmää takkahuoneeseen, jonka pintamateriaalit ovat puuta ja vuolukiveä. Egg tuolin muodot erottuvat kivasti puisia seiniä vasten ja iltaisin seinävalaisimen valossa tuoli näyttää entistäkin kauniimmalta.mustattuolittakkahmustattuolit3mustattuolit6mustattuolit2

Talven ajan mennään tällä järjestyksellä. evään saapuessa voi taas muuttaa kodin ilmettä pikaisesti tuolijumpan avulla. Tyttären sanoja lainatakseni “sisustaminen on raskasta puuhaa”.  mustattuolit5