Kotimme lämpimiä sävyjä

ruskea3

Huikea viikonloppu alkaa olla lopussa. Eilen kävimme joukkueen kanssa Joroisissa napsimassa pisteet kotiin. Erityisen hyvältä tuntui toisen pelin voitto. Olimme häviöllä vielä viimeisellä peliminuutilla. Tasoihin pääsimme 50 sekuntia ennen pelin loppua ja voittomaalin kohdalla peliä oli jäljellä enää 14 sekuntia. Voittojen jälkeen oli mukava palata kotiin ja pisteiden lisäksi kotiin tuomisina oli myös Karvion kanavan herkullista mallasleipää (suosittelen).

Tänään ulkoilimme kauniissa pakkassäässä tyttöjen ampumahiihto harjoituksia seuraten. Kiva seurata tyttöjen liikkumisen iloa, intoa lajia kohtaa  ja tervehenkistä kilpailua sisarusten välillä. Iltapäivällä ehdin itsekin nauttimaan liikunnan ilosta, kun kävimme ystävän kanssa kymmenen kilometrin mittaisilla liikuntatreffeillä. Loppu pyhäpäivästä ollaan vietetty rentoutuen ja iltateen kanssa pääsimme herkuttelemaan nuoremman tyttären leipomilla runebergintortuilla.ruskea4 ruskea6 ruskea7 ruskea8

Pihkalan Maija haastoi bloggaajia poimimaan kodin lämminsävyisiä yksityiskohtia. Haaste oli itselle helppo sillä kodistamme löytyy paljon lämpimiä sävyjä ja päädyin kuvaamaan pelkästään ruskeat yksityiskohdat. Ruskea näyttää erityisen hyvältä patinoituneessa puussa erityisesti pähkinäpuu vanhenee kauniisti. Kotonamme pähkinäpuuta löytyy aikoinaan häälahja rahoilla hommatussa ruokapöydässä ja makuuhuoneessa sijaitsevassa antiikkituolissa. Pähkinäviilua löytyy et-pöydän yläpuolella sijaisevasta avohyllystä jolla tykkään säilyttää kauniita astioita. Ruskeaa väriä löytyy myös keittiön tasoista. Tällä hetkellä tasoiksi valitsisin raikkaamman ja helpompi hoitoisemman vaihtoehdon. Muutenkin muuttaisin keittiön toiminto toisella tavoin. Keittiö on toiminnoiltaan lähes tulkoon alkuperäisessä muodossa ja suurin osa rungoista on lähes kaksikymmentä vuotta vanhoja. Kymmenen vuotta sitten tehdyssä (kevyessä) keittiöremontissa runkojen vaihtaminen tuntui turhalta, mutta nyt runkoja olisi uusittava niiden huonon kunnon vuoksi. Saa nähdä milloin innostumme asiasta. Voisin vilauttaa ajatuksia siitä mitä valitsisin keittiön materiaaleiksi, jos keittiöremontti olisi nyt ajankohtainen.ruskeaa