Marimekon tuotteet kesämökin sisustuksessa

marimekkomökillä

Jatketaan vielä toisen postauksen verran Marimekon seurassa. Edellisessä postauksessa johdattelin mielikuvaan joka minulle piirtyi Marimekon kevään tuotteista kesämökillämme. Urna-maljakon vihreä väri sopii erittäin hyvin hirsiseinien kaveriksi ja muutoinkin mökin rentoon tyyliin. Minusta maljakko on kauneimmillaan rentojen kimppujen ja yksittäisten oksien kera. Viimeistä päälle hiotut muodot eivät kaipaa kaverikseen valtavaa kimppua vaan muutama heinäkin riittä. Tämän vuoksi kyseinen maljakko olisi omiaan mökin sisustuksessa. Kesällä siihen voisi poimia tuomen- ja pihlajanoksia, pionin kukkasia, rantaheinää tai koiranputkea. Paljon erilaisia vaihtoehtoja ja tyhjänäkin maljakko näyttää erityisen hyvältä sisustuksessa.

Kevät malliston tuotteista mökkiympäristössä on omiaan Basket- kuosi, joka näkyy alemman kuvan keittiöpyyhkeessä ja mukissa. Keittiöpyyhkeen tavallista kapeampi mitoitus mahdollistaa pyyhkeen ripustamisen vetimeen ja mitoitus antaa keveän ilmeen pyyhkeelle. Basket- kuosi näyttää myös erityisen hyvältä mukissa, joka soveltuu myös yrttien säilytykseen. Mukin suurehko koko on omiaan myös aamukahvia nauttiessa. Voinkin jo kuvitella kiireettömät kesäaamut jolloin kupin voisi täyttää kahvilla ja vetäytyä terassille tai laiturin nokkaan kahvia nauttimaan.

RUUSUKAALISALAATTI

ruusukaalia

oliiviöljyä

suolaa

mustapippuria

sitruunamehua

yrttejä

Pilko ruusukaalit pieneksi silpuksi. Lisää kaalien joukkoon oliiviöljy (voi käyttää sitruunalla maustettua oliiviöljyä), suola, mustapippuria myllystä ja  runsaasti sitruunamehua. Pilko yrtit ( rosmariinia tai timjamia) pieneksia ja lisää salaatin joukkoon. Anna salaatin maustua ja kaalien pehmentyä hetken aikaa ennen tarjoilua.

marimekkomökillä17marimekkomökillä14marimekkomökillä10marimekkomökillä15

Kevät mallistosta löytyy vihreää myös Hyasintti– kuosista joka antaa potkua mökin sisustukseen. Voimakas kuvioinen Hyasintti antaa väriä sekä ryhtiä sisustukseen ja yhdellä verholla lopputuloksesta ei tule liian levoton. Hyasintti toimii kauniisti myös kattauksessa. Kahden keskiseen ruokailuhetken kattaukselle kaunis pohja syntyy  kaitaliinan avulla. Kattauksessa on sekoiteltu Marimekon valikoimassa kauemman aikaa olevia astioita sekä kevään uutuuksia. Uutuuksista Basket-lautanen sopii kivasti leipälautaseksi ja Hortensie-vatiin saa kauniisti salaatin tarjolle. Kuvissa tulee esille Marimekon taito tehdä mallistoja jotka on yhdisteltävissä. Itse olen pikku hiljaa kasvattanut Marimekon astiastoa mökille ja tästäkin mallisosta löytyy useampi kiva ehdokas joilla voisin astiastoa kasvattaa.

marimekkomökillä13marimekkomökillä9marimekkomökillä5

Hortensie- kuosin graafisempi tyyli raikastaa kivasti mökin pehmeää värimaailmaan. Pitkulainen tyyny sopii kivasti vanhan safarituolin kaveriksi. Kivan parin muodostaa myös Hortensie-muki ja Siirtolapuutarha- teekannu. Hortensie- tyynyn lisäksi voisin nähdä mökkimme sisustuksessa ohuen pellava verhon joka olisi ommeltu Hortensie- kankaastamarimekkomökillä8marimekkomökillä3marimekkomökillä11

Liittymällä Marimekon asiakasohjelmaan saat ensimmäisestä ostokerrasta -15% alennuksen normaalihintaisista tuotteista. Etu on voimassa 14 päivää rekisteröitymisestä ja sen voi käyttää jokon Marimekon myymälässä tai verkkokaupassa. Ohjelmaan voi liittyäl tästä linkistä tai Marimekon myymälässä.marimekkomökillä12Postaus toteutettu yhteistyössä Joensuun Marimekon kanssa