Askartelutarvikkeille

ompelupakki7 Jatketaan vielä elämänmakuisen sisustuksen parissa postauksen verran. Tykkään käyttää kotimme sisustuksessa vanhoja huonekaluja, sillä ne tuovat sisustukseen kerroksellisuutta ja oman mausteensa. Tällaisia löytöjä ei ole tullut juurikaan perittyä, mutta välillä tällaisiin helmiin törmään antiikkiliikkeissä ja kirpputoreilla. Viime vuoden puolella antiikkiliikkeessä asioidessa silmääni pisti omepupakki jota olin ihastellut jo aiemmalla kertaa. Olin siinä uskossa, että kaunokainen olisi jo löytänyt uuden kodin, mutta onneksi näin ei ollut käynyt vaan ompelupakki pääsi meidän kotiin. Jonkin aikaa ompelupakki haki paikkaa kodissamme. Kunnes joulun alla työhuonetta järjestellessä tein tilaa kaappeihin ja siirsin askartelutarvikkeet lastenhuoneeseen. Askartelutarvikkeita onkin kertynyt kiitettävän paljon kotiäitivuosien aikana, joten näille oli löydettävä järkevät säilytystilat lastenhuoneeseen. Isommat tarvikkeet siirsin huoneistokomeroihin ja kaiken pienen sälän tyttäret järjestelivät ompelupakkiin. Kiva, että lapset ovat edelleen innoissaan askartelusta ja käsillä tekemisestä. Nykyään näihin puuhiin ei juurikaan äidin apua tarvita joten senkin vuoksi askartelutarvikkeiden paikaksi lastenhuone on luonnollisempi vaihtoehto. ompelupakki6 ompelupakki4

Huoneeseen on ilmestynyt myös uusi matto jonka hankinnasta kerroin aiemmin. Matto on ollut kovin mieluinen hankinta ja ulkonäkö sekä pehmeys miellyttävät neitokaista. Kuvassa näkyvän suunnitelman hän taiteili Marimekon kevätmalliston inspiroivana. Muutenkin tuo mallisto oli neidin mieleen sillä hän halusi ostaa omilla rahoillaan mukin itselleen.

Tyttärillä on kova vihesinnostus ja he ovat halunneet omiin huoneisiinsa viherkasveja. Tämä onkin hyvä tapa opetella huolehtimaan asioista ja yllättävän hyvin he ovat tässä onnistuneet. ompelupakki