Keittiöön

kollaasikeittiö1. keittiökuva 2. valaisimet 3. reelinki 4. hylly  5. seinävalaisin  6. hana 7. pyyhe ja tarjoiluastia 8. baarituoli 9. yrttiruukut 10. vetimet

Kevään sisustuslehdet pursuavat keittiötrendejä ja -ideoita. Näiden innoittamana poimin kollaasiin omat suosikkini keittiön sisustuksessa. Valkoiset kaapinovet ovat varma ja raikas valinta, mutta aika työläs ja perinteinen ratkaisu. Omaa silmääni tällä hetkellä hivelee vaaleanharmaat ja beiget keittiöt valkoista seinää vasten. Maalattujen kaapinovien kaveriksi valitsisin jonkin vaalean kvartsi- tai kivitason. Varma valinta ulkonäön puolesta olisi carraramarmori, jota löytyy meidän kotoa muutamasta huonekalusta. Marmorin kohdalla en varmaankaan uskaltaisi päätyä aitoon materiaaliin vaan valitsisin kvartsitason. Kaapinovet, seinät ja tasot muodostaisivat kauniin pohjan, joka kaipaisi hiukan terästystä. Meidän kodissa musta kulkee jokaisessa huoneessa ja sitä toisin myös keittiömme sisustukseen valaisimissa, vetimissä ja baarituoleissa. Vanhat kodinkoneet huolisin uuteenkin keittiöön, mutta mielelläni osan näistä, kuten mikron ja leivänpaahtimen sijoittaisin ovien taa piiloon. Keittiön kaunottaret sijoittaisin avohyllylle, joka löytyy meidän keittiöstä. Kuvan avohyllyyn poiketen meidän hyllyssä kannattimet on niklattua terästä. Kannattimet sopisivat värin sekä muotoilun puolesta Vipp- keittiöhanaan, josta olen kuullut paljon positiivisia kokemuksia. Avohyllyn lisäksi kodikkuutta loisin esillä olevien tekstiilien ja yrttien avulla. Ideoita ja ripaus haaveilua.

Oikein hyvää viikonloppua!