Raikasta

raikasta

Kevät meinaa kulkea sellaista vauhtia ettei meinaa perässä pysyä. Tällä en kuitenkaan tarkoita kevään etenemistä vaan ajankulkua. Miehen kalenteri on täyteläinen ja reissua riittää kotimaassa sekä ulkomailla. Arjen pyörittäminen yksikseen vaatii hiukan mielikuvitusta, mutta toisaalta saan olla tyytyväinen, kun lapset ovat oppineet hyvin omatoimisiksi. Tänään oli harrastuksista ja niiden ohjaamisesta vapaa ilta. Ohjelmaa kuitenkin riitti tälllekin illalle kahden eri urheiluseuran kevätkokouksen myötä. Hyvin tärkeän asian äärellä tuli nuo hetket vietettyä ja liikunta on itselle mieluisa asia eikä hampaat irvessä toimintaa. Erityisesti lasten ja nuorten liikkuminen ovat asioita jotka tuovat itselle hyvän mielen. Eilen päättyi yleisurheilussa hallikausi ja lumien sulamisen myötä pääsemme aloittamaan kesäkauden ulkona. Toivotaan, että lumet alkaisivat sulaa sillä ensi viikolla aloitamme myös lasten suunnistusharjoitukset.

Kiireestä huolimatta olen ehtinyt myllätä kodin nurkkia ja laittamaan mm. lasten pieneksi käyneitä vaatteita kiertoon. Tekee niin hyvää laittaa paikkoja ojennukseen ja karsia tavaraa. Kevään ja raivailun myötä kotona tuntuu nyt niin raikkaalta. Vaikka en ole koskaan ihastunut täysin valkoiseen sisustukseen niin nyt valkoinen näyttää erityisen hyvältä. Makuuhuoneessa on aika valko harmaa voittoista. Raikas kokonaisuus johon nahka ja tammiparketti tuovat lämpöä. Kesällä valkoisten pellavaverhojen läpi aukeaa värikäs näkymä kukkapenkin muodossa. Nyt tuo näkymä jatkaa huoneen valkoista linjaa isojen hiutaleiden muodossa. Lumien sulamiseen saakka piristysruiskeena saa toimia erilaiset oksat maljakossa.

raikasta2 raikasta3 raikasta6 raikasta7 raikasta8 raikasta4raikasta11

Tykkään kovasti makuuhuoneen valkoisista pellevaverhoista jotka siivilöivät kauniisti valoa tilaan. Muutenkin tykkään tällaisesta rauhallisesta ja rennosta ilmeestä. Sänkypeiton meillä korvaa rennosti aseteltu torkkupeitto ja iso kasa tyynyjä saa petauksen kutsuvaksi. Makuuhuoneessakin saisi muutettua helposti ilmettä tekstiilien avulla. Aika kivasti tämä tulee esille kodin vaatteet- postauksessa jossa toteutin viisi erilaista ilmettä meidän olohuoneen nurkkaan. Kannattaa kurkata postaus ja osallistua arvontaan.raikasta15