Vapun kuulumisia ja arvonnan voittaja

vappu

Pidempi viikonloppu tuli tarpeeseen ja saimme isännänkin vapuksi kotiin. Pitkästä aikaa meillä oli viikonloppu ilman suunniteltua ohjelmaa. Tarkoituksena oli levätä ja lukea olohuoneeseen kertyneitä sisustuslehtiä. Vähäiseksi jäi lukeminen sillä huonot ilmat olivat juuri sopivat kodin siivoamiseen. Parin päivän siivouksen tuloksena kaapit alkavat olla paremmassa järjestyksessä ja aika kiva määrä tavaraa on lähdössä SPR Konttiin. Siivouksen lisäksi ehdimme ompelemaan tytärten kanssa kesäiset haalarit Marimekon kankaasta. Niin ja tietenkin vappuun kuuluu kotisima ja itse tehdyt munkit jotka saivat lasten käsissä erilaisia koristeita.

Vappu toi kevään tullessaan ja auringon lämpö tuntui uskomattoman hyvältä. Aurinkoinen koti näytti erityisen hyvältä, mutta ulkoilma vei voiton. Ulkosalla vanha lipasto sai ylleen mustikansinisen kalkkimaalipinnan ja kevään etenemistä ihastelin juoksu- sekä pyörälenkillä. Illan vietimme myös ulkona, kun saimme ystäväperheeltä kutsun heidän laavulle. Lapset nauttivat ulkoilusta ja heidän touhuja on niin kiva seurata jutustelun lomassa.

vappu2 vappu4 vappu5

Aurinkoiset ilmat saivat tänään jatkoa ja me suuntasimme työpäivän päätteeksi melomaan. Joella sai seurata lintujen lemmentouhuja ja pieni majava tuli seuraksemme. Nyt täytyy nauttia lämmöstä ja seurata tarkkaan kevään etenemistä. Eiköhän vielä tule kelit jolloin malttaa asettua aloilleen ja syventyä kahteen uuteen sisustuskirjaan, jotka ostin Tiirinkosken tehtaalta. Toinen näistä on Jonna Kivilahden ja Krista Keltasen Happy Homes kirjasarjan ensimmäinen kirja Hideaways. Englannin kielinen kirja esittelee suomalaisia kesäkoteja. Toinen kirja on Helena Karihtalan Sisustajan käsikirja. Kuvien ottoa varten avasin kirjan ja ainakin tämä kuva lupaa hyvää kirjan sisällöstä.

Linum Cenene- tyynynpäällisen voittajaksi random.org valitsi numeron yhdeksän, joka osuu korallin ystävään Jonitaan, onnea!

vappu7