Rento kimppu

rentokimppu

Viikonloppu alkoi iltalenkillä, jossa sai seurata kevään etenemistä ja vetää keuhkot täyteen raikasta ilmaa. Kevään tuoksu on jotenkin niin huumaava ettei malttaisi laisinkaan olla sisällä. Tänään olisi tarkoitus lähteä melomaan ja hiukan houkkuttaisi lähteä yöksi mökkimaisemiin. Huomiselle sovimme ystävien kanssa pyöräily-treffit. Viikonloppuna luvassa ulkoilmassa liikkumista, kun vielä ei pääse haravan kanssa harrrastamaan hyötyliikuntaa. Takapihalla on  vielä runsaasti lunta ja osa kukkapenkeistäkin on lumen peitossa. Lumesta huolimatta kukat alkavat puskea lehtensä auringon valoon. Kukkaloistoa saamme vielä tovin odotella ja turvautua kukkakaupan tarjontaan.

rentokimppu2 rentokimppu4 rentokimppu5

KP interiors sisustusliikkeen vieressä sijaitsee Astrantia-kukkakauppa josta hain täyttöä maljaakkooni. Maljakossa oli ennestään muutama neilikka ja lumipalloheisi joka tuntuu olevan tänä keväänä erittäin sitkeää lajia. Näiden kaveriksi ostin sinipiikkiputkea, valkoisia kukkia joiden nimeä en muista ja lisäksi rentoa heinää. Kimpusta tuli kovin rento ja kesäinen, sellainen niittykukkamainen hampsoke. Kimppu tuo kivasti rentoutta myös olohuoneen sisustukseen johon aurinko tuo tekee taidetta.

Oikein hyvää viikonloppua!

rentokimppu6