Tervetuloa Kuurnankadulle

kuurnankatu13

Mikäli et ole keksinyt huomiseksi tai lauantaille ohjelmaa niin kannattaa suunnata Kuurnankadulle (Kuurnankatu 12). Usean yrityksen yhteistyöllä tehdään päivät, jossa on monenlaista nähtävää ulkona sekä sisällä. Päivien aikana voi tehdä löytöjä ja Rakennuspalvelu Decorelin tiloissa kannattaa osallistua arvontaan jossa on palkintona sisustuskuutio.

Tulikivi – pihagrillit ja uusi Carelia mallisto esittelyssä

Hehku – saunat, kiukaat, sisustus

Decorel – rakentamisen ja remontoinnin palvelut ja tuotteet

Jalotakka – piharakennukset ja hormit

Olotar – piharakennukset

M-Art Design – piharakennukset, ulkosijat ja kalusteet

Nordpool- Pohjoismaiden myydyimmöt ulkoporealtaat

Leinikki – pihasuunnittelua, parvekestailausta ja vihersisustamista

Marjamailla Design – sisustussuunnittelua

kuurnankatu12 kuurnankatu10 kuurnankatu9 kuurnankatu8 kuurnankatu7 kuurnankatu6 kuurnankatu5 kuurnankatu4 kuurnankatu3

Itse olen paikalla huomenna perjantaina ja minut löytää Decorelin tiloista joissa on kädenjälkeni näkyvillä. Sisustuspäiviä varten stailasin Decorelin tilat. Tilan stailasin kalusteilla jotka Decorel toteutti suunnittelmieni mukaan, Parolan rottingin uutuus tuolilla ja kukkakauppa Leinikin kasveilla, ruukuilla sekä pienesineillä. Tilasta löytyy myös Outi Piiroisen töitä ja Hannele Rusilan ihana Aarre- shaali, joka on tehty alpakanvillasta.

Toivottavasti näemme huomenna!

kuurnankatu