Pihlajat täynnä herkkua + arvonnan voittaja

hyytelöäpihlajanmarjoista8

Keväällä kotiamme ympäröi kukkien valkaisemat pihlajat, joiden tuoksu oli valloittava. Sateisesta kesästä huolimatta pihlajat ovat tuottaneet huikean marjasadon. Noita herkkuja en ole tohtinut jättää puuhun, vaan olen keittänyt niistä hyyytelöä. Tätä herkkua alkaa olla kellarin hyllyillä useampi purkki ja ajatuksena olisi sujauttaa pienet purnukat myös ystävien ja opettajien pakettin. Kauniit ja edulliset purkit löysin Clas Ohlsonilta, näistä purkeista tulee kivasti esiin hyytelön kaunis väri. Kauniiltahan se näyttää myös lautasella, meillä hyytelö on koko perheen herkkua ja se maistuu erityisen hyvälle riistaruokien sekä juustojen kera. Mikäli muutkin innostuu hyödyntämään marjasatoa niin ohje löytyy muutaman vuoden takaisesta postauksesta.

hyytelöäpihlajanmarjoistahyytelöäpihlajanmarjoista4

Huomenna ei säilötä, sillä on aika aloittaa salibandykausi kolmella pelillä. Sunnuntaina on luvattu hyvää ilmaa, jolloin on tarkoitus suunnata sieni- ja marjametsään. Ihana, että tiedossa on vielä lämpimiä syyspäiviä, joten nautitaan niistä.

Oikein hyvää viikonloppua ja onnittelut vielä tätäkin kautta Katille arvonnan voitosta!

hyytelöäpihlajanmarjoista2