Melkein kokonaan kotimainen lahja

23.12.2017 Yleinen 2 kommenttia

Joulun alla olemme muistaneet lastemme opettajia ja ystäviä pienellä muistamisella. Yleensä olmme suosineet syötäviä lahjoja jotka on yleensä vastaanottajallekin tavaraa mieluisampia. Tänä vuonna olin lahjojen suhteen aikaisin liikkeellä, kun pihlajanmarjoista hyytelöä tehdessä hokasin, että hyytelöstä saisi hiukan erilaisen lahjan. Pihlajanmarjahyytelön kaveriksi paketoin kotimaista Peltolan Blue sinihomejuustoa. Pihlajanmarjahyytelöpurkin ja juuston asettelin aluselle. Alunen on Ikealta ostettu korkkinen pannunalunen joka on käsitelty vahalla. Alusta voi hyödyntää sen alkuperäisessä käyttötarkoituksessa ja hyytelölle löytyy varmasti monenlaista käyttöä juuston tuhoamisen jälkeen.

Huomenna vielä jaellaan näitä paketteja ja touhutaan jouluun liittyviä juttuja joita tänään ehdimme jo pikkaisen aloittaa. Mikäli huomiseksi ei tule muuttujia niin ajattelin kuvata jouluista kotia sekä tyttären kanssa tekemän kranssin, huomiseen.