Sohvan nurkassa

Reilut kaksi vuotta sitten teimme olohuoneessa lattiaremontin. Lattiavalintaan olen ollut erityisen tyytyväinen ja tykkään olohuoneen rauhallisemmasta ilmeestä. Remontin jälkeen siirsimme yläkerran sohvan olohuoneeseen väliaikais ratkaisuksi ja hyvinhän se on toiminut. Pieni sohva tuo omat haasteensa isossa perheessä ja nurkkapaikasta on kova tappelu. Itsekin olen testannut tuon nurkkapaikan viehätystä, mutta yleensä löydän itseni matolta ja Marimekon sisustuspatjalta istumasta. Mieheni on puhunut “kunnollisen” sohvan hankinnasta, mutta tässä en oikein osaa auttaa. Itseäni kiinnostaa enemmänkin sohvan ulkonäkö ja kestävyys, kuin sen käyttömukavuus. Katsotaan innostuuko mies hommaamaan uuden nelijalkaisen ystävän vai mennäänkö tällä väliaikaisratkaisulla seuraavatkin kaksi vuotta.

Syksyllä Vepsäläinen järjesti sisustusiltoja joissa asiakkaat pääsivät nauttimaan hyvästä alennusprosentista. Itse hyödynsin tuon alen pitkäaikaiseen haaveeseen eli Vitran LTR-pöytään. Onneksi maltoin odottaa näin kauan pöydän hankintaa. Viime keväänä bongasin ekaa kertaa pöydän pähkinäpuisella kannella. Tämä on oikein kiva lisä kotimme pähkinäpuisten yksityiskohtien joukkoon ja oiva laskutaso sohvan tai nojatuolin vieressä.