Matkasuunnitelmia

23.5.2018 Yleinen 0 kommenttia

Kaupallinen yhteistyö: Villada

Olen hiukan huono hehkuttamaan asioita etukäteen. Ehkä ajattelen, että se lataa suuret paineet ja odotukset asioille. Tyyliini kuuluu asioiden kokeminen ensin ja sitten raportointi. Tällä kertaa ajattelin kertoa hiukan etukäteen meidän reissusuunnitelmista. Itseasiassa suunnittelu käynnistyi jo joulukuussa jolloin aloimme katsoa lomakohteita siskojeni perheiden ja isovanhempien kanssa. Kohteen valinnassa tärkeäksi painottui luonto ja siihen liittyvien nähtävyyksien kokeminen. Kohteita miettiessä etsimme sopivaa majoitusta meidän porukalle. Vaikka olimme hyvissä ajoin liikkeellä ei kuudentoista hengen majoituksen löytäminen samasta hotellista onnistanut. Tässä kohtaa apu löytyi älypuhelimen avulla, joka havaitsi ongelmani ja alkoi syöttää Instagramissa Villadan mainoksia. Heidän verkkosivuilla vierailessa alkoi kirkastua ajatus huvila lomasta. Näin lapsetkin saisivat nauttia mahdollisimman paljon toistensa seurasta ja saisimme kokea lomailun hiukan erikantilta katsottuna, kuin mitä se olisi hotellissa majoittuen.

Villadan huvilat sijaitsee juuri meidän tyylisissä kohteissa, joissa luonto on pääosassa. Tässä kohtaa meinasi iskeä valinnan vaikeus kohdetta valitessa. Matkaseurueen aikataulut yhdistettynä lentojen sujuvuuteen, tulimme siihen tulokseen, että Kroatian Split on meidän kannalta paras ratkaisu. Huvilatarjonta oli kattava ja lopulta päädyimme Margareta huvilaan, joka sijaitsee Splitin kaupungin ja lentokentän välissä. Alle kilometrin päästä löytyy kauppa ja ravintola. Huvilan pihalta löytyy uima-allas ja uimarantaan on matkaa vain kaksi kilometriä.

Huvila tarjoaa hienot puitteet meidän lomalle, mutta sinne ei ole kuitenkaan tarkoitus jämähtää vaan katsella hiukan myös ympärille. Olemme lukeneet hyviä kokemuksia Hvar-saaresta ja muitakin näkemisen arvoisia paikkoja sijaitsee Splitin läheisyydesssä. Uskon, että saamme hyviä vinkkejä myös huvilan omistajilta joilla on paikallistuntemusta. Lisäksi meinaan kysyä neuvoa Villadan ystävälliseltä väeltä ja mielelläni kuulen myös teidän vinkkejä paikoista joissa kannattaa vierailla.

Kiva päästä näkemään Kroatiaa Spilitin seudulta, viime kevään kohteena oli Dubrovnik josta tykkäsimme todella paljon. Viime reissun tunnelmia pääset lukemaan tästä postauksesta ja samaiselta reissulta on myös tämän postauksen kuvat.

Majoituksesta saatu alennusta bloginäkyvyyttä vastaan