Värejä vuoteen 2016

pantone2016

Vuoden vaihtuessa on kiva katsella tulevan vuoden trendiennusteita. Tutkiskelen hiukan trendejä ruoan, muodin sekä sisustuksenkin suhteen. Kattavan ja mielenkiintoisen sisustustrendikatsauksen löysin Tanskalaisesta Rum sisustuslehdestä. Lehden trendiennusteiden seasta nousi esiin syvä viininpunainen sekä sametti. Katselin myös Pantonen trendiväriennusteen, josta löytyykin paljon hempeämpää. Vuoden värejä on tällä kertaa kaksi, hempeä roosa (rosa quartz) ja vaaleansinisen (serenity). Omassa kodissani tällaiset värit eivät oikein löydä sijaa, kuin lastenhuoneissa, asusteissa ja kukissa. Mietin kuitenkin pitäisiköhän jälleen kokeilla vaaleanpunaista olohuoneeseemme laina tyynyn verran. Tyynyn kaverina toimisi siskoiltani saatu vaaleanpunainen maljakko ja sen kaveriksi voisi ostaa ikkunan edessä olevalle tasolle magnolianoksan. Varmaankin juuri sopiva annos kyseistä väriä eikä menisi koko tila liian imeläksi.

Viime päivinä kyseisiä värejä olla saatu ihastella luonnossa, jota pakkanen on kaunistanut kuuralla. Tänään olikin ihana päästä pitkästä aikaa juoksulenkille pakkassäähän. Myöhemmin iltapäivällä lähdin vielä metsään kävelylle koirien ja kameran kanssa. Kuvat otin siis sinisen hetken aikaan, jolloin aurinko laski ja maalasi taivaanrannan kauniisti punaisen eri sävyillä.

pantone20163pantone20164 Mikäli trendit kiinnostavat niin kannattaa käydä lukemassa Suvin kattava postaus sisustustrendeistä 2016.