Takapihan oleskelutila

13.9.2016 Yleinen 0 kommenttia

takapihalla2

Syksy on tullut ihastuttavien ilmojensa kera. Aurinkoisia päiviä, jolloin saa nauttia lämmöstä, mutta liiallinen kuumuus ei vie mehuja irti. Nyt tuntuukin olevan virtaa, vaikka mihin kun vaan tunteja saisi jostain lisää. Arjen pyörteissä jää ulkoilullekin valitettavan vähän aikaa, mutta onneksi sentään viikonloppuisin ehtii tehdä kaikkia kivoja juttuja ulkosalla. Kuluneena viikonloppuna tuli vietettyä useampi tunti metsässä sieniä keräten ja koiria juoksuttaen ja omassa pihassakin on ehditty nauttia kauniista syyspäivistä.  takapihalla4 takapihalla5 takapihalla6 takapihalla9 takapihalla10 takapihalla11

Todellakin nautiskella, niinkuin kuvista näkyy. Feetun lisäksi riippukeinu on myös lasten ja aikuisten suosikki. Keinu sijoittuu takapihalle, yläkerran parvekkeen alle, joka antaa suojaa oleskelutilalle. Oleskelutila on tehty pieneen syvennykseen, johon on sijoitettu myös grilli sekä puulaatikko grillaustarvikkeille ja puutarhatuolien pehmusteille. Oleskelutilaan löysin kesällä kivan maton Hangon reissulta ja minusta se lisää kummasti viihtyisyyttä ja vähentää roskien tuloa sisälle. Viihtyisyyttä lisää myös kasvit, jotka on meinaan kohta siirtää talvisäilöön kellariin. Grillauksen apuna toimineen kärryn siirsinkin jo sisälle. Pidän tällaisista monikäyttöisistä kalusteista ja ajattelin esitellä mihin sijoitin kärryn talveksi. takapihalla12