Vuosi 2016

31.12.2016 Sisustus 0 kommenttia

kevennys20

Kuluneesta vuodesta nousee päälimmäisenä kiitollisuus. Vuoteen mahtuu paljon hyviä hetkiä, onnistumisia, antoisia työprojekteja, uuden oppimista ja paljon muuta hyvää. Aina elämä ei voi olla aurinkoista ja ihanaa, joten vuoteen mahtuu myös harmaita hetkiä, joista yrittää ottaa opikseen. Askel kerrallaan yritän opetalla sanomaan ei ja tuntemaan rajat jaksamiseni suhteen. Olemaan armollinen itselleni ja pyrin muistamaan siskoni sanat siitä, että olen itseni pahin vihollinen. Kukaan muu ei vaadi minulta niin paljoa, kuin minä itse.

Epämiellyttäviä asioita kaivellessa nousee syksyn pieni haaveri mieleen. Tälläkin kertaa negatiivinen asia kääntyi positiiviseksi. Sairasloman aikaan sain mielenkiintoisia suunnittelu kohteita ja aikaa jäi enemmän myös lapsille. Kummasti sitä osaa arvostaa tällaisen jälkeen terveyttä ja muita itsestään selviä asioita.  puullalämpöä8pieniäisoja2ostaminen7

neljäsuosikkia3pieniäiloja6ukkonen2 pitsagrillistä8elokuu2

linumillallinen7oleskellentalvi10

Paljon mahtuu kuluneeseen vuoteen asioita ja niitä on kiva jälkeenpäin katsella kuvista. Intagramista löytyy yhdeksän tykätyintä kuvaa, joista osa on myös omia suosikkejani. Halusin tuoda myös omat suosikkini kuvani jokaiselta kuukaudelta. Postauksen ensimmäinen kuva aloittaa vuoden 2016 ja joulukuun kuva löytyy viimeisen kuvan paikalta. Näiden kuvien myötä on aika kiittää kuluneesta vuodesta. Osa perheestä on jo siirtynyt mökille paljun ja saunan lämmitykseen. Kohta on itsekin tarkoitus suunnata mökille ja toivon, että ystäväperhekin saapuu ajoissa mökille niin ehdimme vielä juoksulenkille ennen saunaa. Yhdessä oloa, helppoa ruokaa ja maukasta  jälkiruokaa, näillä mennään kohti uutta vuotta.

Oikein hyvää uutta vuotta 2017!

kimpullinenjoulua13