Tauluhylly takaisin

tauluhyllytakaisin9

Muutama kuukausi takaperin olohuoneemme kaipasi vaaleampaa ilmettä. Huonekalujen paikkaa vaihtamalla tila rauhoittui kummasti ja samalla mylläyksellä otin myös kuparisen tauluhyllyn pois. Tauluhyllyn paikalla pidin Hannelen tekemää seinävaatetta.  Seinävaate sai vuorostaan siirtyä syrjään ja  odottamaan ensi talvea. Seinälle päässty tauluhylly näyttää pienen tauon jälkeen taas hyvältä ja mustakehyksiset taulut särmältä. Tauluista ja hyllystä huolimatta pyrin säilyttämään seesteisen ja niukka värisen ilmeen taulujen avulla. Työhuoneestani valitsin hyllylle valikoitui “rauhalliset” työt, jotka jatkavat sisustuksen värimaailmaa.tauluhyllytakaisin10tauluhyllytakaisin3tauluhyllytakaisin tauluhyllytakaisin13 tauluhyllytakaisin4 tauluhyllytakaisin5 tauluhyllytakaisin6

Värimaailma on pysynyt edelleen kovin niukkana. Pienen ripauksen väriä tilaan tuo heleän värinen tulppaani ja tyttären huoneesta lainassa oleva samettityyny.  Tyynyn laina voi jäädä lyhyeen, mutta vaaleanpunaisia tulppaaneja päätyy jatkossakin maljakkoon. Usein olen yrittänyt metsästää vaaleanpunaisia tulppaaneja joita ihastelin Annen blogikuvissa viime keväänä. Tulppaanikausi siis aloitettu meilläkin ja eiköhän ne magnoliatkin saavu pian meillekin saakka.tauluhyllytakaisin7