Elefantit pesuun

rahinkangas

Aktiivinen viikonloppu on imenyt mehut kuiviin, mutta mieli on virkeänä. Tänään saimme joukkueen kanssa nauttia kauden viimeisistä peleistä joissa pistepotti kasvoi entisestään. Lopputuloksessa jäimme pisteen päähän sarjavoitosta, mutta meidänkin sijoitus olisi riittänyt jatkopeleihin joissa käydään vääntöä I-divisioonaan noususta. Alkukaudesta ilmoitimme, että emme halua lähteä nouskarsintoihin joten pelimme päättyivät tähän ja alamme valmistautua kauden huipentumaan eli kaudenpäättäjäisiin. Hiihtoloman loppupäähän sijoittuvien kaudenpäättäjäisten ohjelma ja ruokahuolto on minun sekä mieheni vastuulla. Toivotaan, että sää sallii ja  saamme kivan päätöksen kaudelle.rahinkangas6rahinkangas2 rahinkangas5rahinkangas3

Viikonlopun aikana meillä oli pieniä yövieraita, joten hulinaa on riittänyt kotonakin. Ulkoilua, leikkejä ja yhdessä oloa sekä hetkiä ruokapöydän ympärillä. Tällaisiin ruokailuhetkiin mainion lisäpaikan tarjoaa pöydän päässä sijaiteva rahi. Rahin kunnostamisesta kirjoitin reilu vuosi sitten ja lopputuloksen esittelin tässä postauksessa. Rahin käyttö on ollut kovin aktiivista ja se alkoi näkyä myös kankaan puhtaudessa. Elefantttikangas pääsi pesuun ja tilalle ompelin päällysen Johanna Gullichsenin Contract Nereus- kankaasta  (light grey). Kangas valinta oli helppo sillä kyseinen kangas oli ehdolla jo ensimmäiseksi kankaaksi. Tuolloin vaihtoehtona olivat myös Artekin Seepra- kangas ja  Svenskt Tennin Elefantti-kangas johon tuolloin päädyin. Tykkään tämän hetkisestä kankaasta hurjasti jase sopii kivasti olohuoneemme sisustusratkaisuihin. Harmaa voittoinen kangas sopii myös rahin tyyliin ja muotoiluun. Onneksi kangas on helposti vaihdettavissa ja tyylin saa vaihdettu nopeas. Toisin kuin jalkojen hiominen, joka koitui urien vuoksi isoksi hommaksi. Kaikki työ oli kuitenkin vaivansa väärti ja tykkään vanhojen huonekalujen tuomasta fiiliksestä kodin sisustukseen. Taidan poimia näistä vanhoista tuotteista kertovat postaukset löytö- avainsanan alle. rahinkangas4