Kesäolohuone

kesäolohuone4

Kesät vietämme nykyään mökillä, joten kotona sisustelu jää kovin vähäiseksi. Tänä kesänä on hiukan poikkeuksellinen tilanne sillä sohvamme saa uudet päälliset kesän aikana. Nyt on ollut hyvä aika käyttää vanhat päälliset pesulassa ja nyt ne toimitettu ompelijalle joka tekee vanhoista irtopäällisistä kaavat uusien ompelua varten. Tämän projektin vuoksi sohva on “paloilteltu” pieniin osiin ja siksi kuvakulmat on kovin rajatut. Muutoin olohuone on saanut olla lepotilassa sisustuksen suhteen. Keväällä valikoidut tekstiilit sekä sisustusesineet saavat palvella kesän ajan ja maljakotkin nököttävät normaalisti tyhjillään. Ettei koti näyttäisi kuvissa autiolta niin poimin mustaan maljakkoon kauniita kotkansiipisaniaisia ja Pallo- vaasin tulppaanit poimin omasta puutarhasta sisustuskuutioiden kuvaamista varten. kesäolohuone2 kesäolohuone5 kesäolohuone6 kesäolohuone7

Kevät- ja kesäsisustuksen suosikikseni on muodostunut ikkunan edessä olevalla tasolla näkyvä Ikean kulho. Se tuo tilaan ripauksen kesäistä rentoutta ja ihastuttavista Artilleriet home- kuvista inspiroituneena siirsin täytetyn riekon takkahuoneesta olohuoneeseen. Tällaisella paletilla mennään kesän ajan ja luulen, että sisustus tummuu loppukesästä pienesineiden suhteen ja muutoin ilme vaalenee uusien sohvan irtopäällysten myötä.

kesäolohuone