Murettuja sävyjä ja suosittuja juttuja

Kirjoittelin viime viikolla sisustusrintamalla esiintyvistä asioista ja tuotteista. Kollaasiin valikoitui vähäeleinen joukkio, kun taas tällä kertaa ajattelin revitellä väreillä. Aloitetaan keltaisesta, joka ei ole koskaan ollut oma suosikkini. Sisustusrintamalla murrettua keltaista on alkanut näkymään sisustuslehdissä ja -tuotteissa eikä se näytäkään enää niin pahalta. Sain testattavakseni maaleja ja välttelin viimeiseen saakka keltaiseen purkkiin tarttumista, mutta turhaan. Domus Naturan Mimosa Yellow (oikea alanurkka) olikin jotain muuta mihin olin tottunut. Samaisia maaleja oli nähtävillä myös Asun + Anno -kodissa ja näihinn maaleihin palaan vielä omassa postauksessa. Kuvia Asun + Anno -kodista on nähtävillä myös uudessa Asun- lehdessä, jonka anti oli muutenkin suosittelemisen arvoinen.

Kauniita murrettuja sävyjä löytyy myös tuoreesta Ferm Livign gatalogista. Kollaasin oikeaan ylänurkkaan poimin yhden heidän tuotekuvansa jossa on nähtävillä samaisia sävyjä kuin Tikkurilan vuoden väreistä. Punajuuri ja Serpentiini näyttävät erittäin hyvältä yhdessä ja väriparin kanssa sopii vaalea puu sekä musta ja valkea. Tällä hetkellä tuntuu, että pyöreitä muotoja on nähtävillä hyvin useissa tuotteissa ja erityisen paljon näkee pyöreitä ruokapöytiä. Kollaasiin poimin &tradition Sami Kallion suunnittelaman  In Between- ruokapöydän. Pöydän ympärille voisi sijoittaa, vaikka Menun Afteroom- tuolit. Kyseinen tuoli on saanut nostetta useassa eri sisustuslehdessä, eikä suotta sillä samettiverhoiltu päällinen näyttää herkulliselta yhdistelmältä siron rungon kanssa. Tuolin verhoiluun on valittu kuvassa näkyvän poltetun oranssin lisäksi muita ihania sävyjä kuten hempeä vaaleanpunainen. Tuolien ja pöytien ohella katseeni kiinnittyy valaisimiin. Aiemmin mainitsemani Flos Taccia- valaisimen lisäksi Mantis- valaisinten suosio on kasvanut hurjasti.

Tänään laittelin Insta storyn puolelle kuvia joistakin kotimme kasveista. Kasvien suosio ei taida hiipua ja tämä näkyy myös ruukku ja maljakko tarjonnassa. Kauniita maljakoita on markkinoilla valtavasti ja omaa silmää hiveleviä maljakoita löytyy myös Skagerakin valikoimasta. Maljakon väri sopii monenlaisen leikkokukan sävyyn ja erityisesti myös heinien kaveriksi. Ruukkutarjonnassa hillittyjen värien rinnalle on tullut myös pirteä keltainen ja muita iloisia värejä, kuvan ruukku Copenhagen.

Kuvat: valmistajien ja Asun- lehti (vasen alanurkka)