Sisustajan syksy

Sisustustrendit herättää välillä negatiivisia tunteita. Tämä johtunee ajatuksesta, että sisustuksesta kiinnostuneet laittaa kodin uusiksi jokaisen trendin myötä. Onneksi näin ei ole vaan trendeistä voi poimia hyvinkin pieniä asioita ja ideoita kotiin. Tällä hetkellä sisustustrendeissä näkyy vahvasti luonto, maanläheiset sävyt ja ekologisuus. Luontoa voi helposti tuoda kotiin erilaisten viherkasvien ja leikkokukkien avulla.

Postauksen kuvissa näkyvät leikot on Kukkakauppa Leinikin valikoimasta. Ihania marjaoksia, proteaa ja erilaisia heiniä kuten pampaheinää. Leikkojen lisäksi viherkasvit on helppo tapa tuoda sisustukseen kodikkuutta ja tällä tavoin saa kodista asteen verran trendikkäämmän. Tänään ja huomenna vietämme Kukkakauppa Leinikissä Sisustajan syksyä. Näiden päivien ajan saat ostettua viherkasvit -20% alennuksella. Kahvilan puolella on herkut alennuksessa ja Unison Coffeen juuri lanseerattu Pilkkopimmee kahvi maisteltavissa. Itseasiassa kirjoittelen postausta Café Roséssa ja kupissa on Pilkkopimmeetä. Seuranani Decorelin Sara, joka on kertomassa heidän tuotteista. Muistatte varmaan sisustuspylväät ja meidän kylpyhuoneremontin, molemmat on Decorelin toteuttamat.

Tervetuloa moikkaamaan, hyödyntämään alennukset ja ostamaan viikonloppukukat kotiin!